Karpalo Öljytön Kasvovoide 30ml

Buy this
  • 29,80 €
100% SSL Secure

Karpalo öljytön lasvovoide kosteuttaa ja tasapainottaa talintuotantoa sekä rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Voide on valmistettu kosteuttavan ja rauhoittavan aloeverauutteen pohjalle. Karpalo on antioksidanttinen marja, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia. Piparminttuöljy tasapainottaa talintuotantoa. Erinomainen rasvaisen ihon tai akneihon hoitotuote, joka ravitsee ja kosteuttaa, mutta ei rasvoita ihoa. Öljyttömän kasvovoiteen hoitavuutta lisäävät vitamiinit: C- ja E-vitamiinit. Kosteuttava tuote sopii normaalille ja sekaiholle. Kosteuttavina aineina aloe vera, betaiini ja glyseriini. Sisältää myös ihoa suojaavia antioksidantteja.

Käyttöohjeet:
Käyttö: Levitä voidetta aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Ainesosaluettelo:

Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe Vera), Vaccinium Oxycoccos Fruit Extract (Karpalo/Cranberry), Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate SE, Betaine, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Sucrose, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Cellulose Gum, Carrageenan, Ceratonia Siliqua Gum, Phenetyl Alcohol, Sodium Anistate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Mentha Piperita Oil, Limonene

Säilyvyyttä parantavat aineet

* Phenethyl Alcohol: ihoa hoitava aine, eristetty ruususta

* Sodium Anisate, Sodium Levulinate: antimikrobinen yhdiste

Tuoksu

* *Mentha Piperita Oil: piparmintun eteerinen öljy, ihoa puhdistava ja tasapainottava

*Piparmintun eteerinen öljy sisältää luonnollista tuoksukomponenttia: Limonene

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.