CND Nail Treatment Kit

Buy this
  • 26,90 €
  • 3 Jäljellä
100% SSL Secure

Sisältää:
1 x Cuticle Eraser™ 15 g
1 x RescueRXx™ 3,7 ml
1 x SolarOil™ 3,7 ml


Cuticle Eraser™ -kynsinauhavoide pehmentää ja mikrokuorii kynsinauhoja AHA-happojen avulla. Se korjaa kuivia ja repeileviä kynsinauhoja ja sopii sekä sormille että varpaille. Cuticle Eraser™ tehostaa SolarOil™-hoitoöljyn vaikutusta. Hiero pieni määrä voidetta kynttä ympäröivälle iholle. Mikäli iho on kovettunut, käytä tuotetta kerran päivässä. Ohuella iholla suosittelemme käyttämään tuotetta muutaman kerran viikossa. Tehosta vaikutusta lisäämällä voiteen päälle tippa SolarOil™-hoitoöljyä ja hiero.

Solar Oil ehkäisee kynsien vaurioita kuten liuskoittumista, katkeilua ja värjäytymiä. Palkittu hoitoöljy hoitaa ja vahvistaa kynsiä ja auttaa niitä kestämään arkisen rasituksen. Jojoba- ja manteliöljy kosteuttavat, riisinalkioöljy pehmentää ja E-vitamiini korjaa. Kynsistä tulee joustavat ja kauniit ja kynsinauhat pysyvät pehmeinä. Levitä päivittäin kynsinauhoille ja kynsille.

CND RESCUERXX™ korjaa vaurioituneet kynnet palkitulla RescueRXX™-keratiinikuurilla. RescueRXx™ pelastaa vaurioituneet, liuskoittuneet, katkeilevat ja lohkeilevat kynnet nopeasti. Näet eron jo muutamassa päivässä ja täyden tehon saat kuukauden kuurilla.

Käyttö: Levitä RescueRXx™ puhtaille kynsille aamuin illoin. Anna imeytyä vähintään 10 minuuttia äläkä pese käsiä 30 minuuttiin. 30 min jälkeen voit levittää kynsille ja kynsinauhoille SolarOil™-hoitoöljyn. RescueRXx™ levitetään puhtaille kynsille, eli et voi käyttää kuurin aikana kynsilakkaa.

Tärkeimmät ainesosat:

Keratiiniproteiini: Kynnen pääraaka-aine. Villasta uutetut keratiiniproteiinit kiinnittyvät kynteen ja suojaavat ja vahvistavat sitä.

Jojobaöljy: Kevyt, helposti imeytyvä öljy, joka hoitaa kynsiä ja niitä ympäröivää ihoa.

Karvasmanteliöljy: Kosteuttaa ja pehmentää kynsiä, jolloin niiden joustavuus ja kestävyys paranee.