2 Effect 30ml

Buy this
  • 61,50 €
100% SSL Secure

Retipalm 2 Effect on kuoriva ja samalla hoitava emulsiovoide. Tuote sisältää mietoja AHA-happoja, maitohappoa (4%) ja glykolihappoa (1%) sekä ainutlaatuisen yhdistelmän keramideja. AHA-hapot saavat aikaan hellävaraisen kuorivan- ja soluja uudistavan vaikutuksen. Näin ihosta tulee pehmeä ja sileä. Keramidit imeytyvät ihoon tehokkaasti vahvistaen ja suojaten ihon suojakerrosta. Iho vahvistuu ja näin iho pystyy suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Epäpuhdas iho taas parantuu erittäin nopeasti.

Käyttö:

Retipalm 2 Effect – voidetta käytetään yövoiteena yövoiteena. Kuivalle tai ikääntyvälle iholle on hyvä käyttää lisäksi Retipalm -vitamiinivoidetta 2 Effectin päällä. Nuorelle ja epäpuhtaalle iholle voi käyttää 2 Effect-voidetta yövoiteena, aamulla Retipalm -vitamiinivoidetta. Kesällä tai, kun iho altistuu auringolle tulee iho suojata Sun Protection Face Cream SPF20- voiteella. Retipalm 2 Effect –voidetta ei tule käyttää silmänympäryksille.

Vinkki:
Voit käyttää Retipalm 2 Effectiä kotikuorintana 1-2 kertaa viikossa, tehosta levittämällä retipalm vitamiinituote tämän happoemulsion päälle, kuten Vitamin Hydro Mask.

Vaikuttavat ainesosat:

Glykolihappo, maitohappo, keramidit

Soveltuvuus:

– epäpuhdas iho ja akne,
– rasvainen iho,

– kuiva iho,
– paksuuntunut valovaurioitunut iho,
– vahva suurihuokoinen iho,

– iho jossa juonteita.

Tyhjiöpumppupullo 30 ml

#kuorinta